Wie ben ik?

Mijn naam is Harm Vissers, 52 jaar. Ik woon in Leiden, samen met mijn vriendin en peuterdochter, tegen het ‘groen’ en Warmond aan. Mijn oudste twee dochters studeren en wonen op kamers.

Met hen ging ik 10 jaar geleden elke week sporten. Op een gegeven moment haakten ook vriendinnen aan. Dat was hartstikke leuk om samen te doen! Ik wist toen al dat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat de combinatie boksen en yoga mensen verder kan brengen. Dat zij hier een aandeel in hebben, maakt het voor mij nog specialer. Ik voel me een hele trotse, dankbare vader!

Daarnaast zet ik me op een andere manier in voor jonge mensen.
Met mijn collega’s ben ik elke dag op pad met één heldere missie:
studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan en bedrijven krijgen de vakmensen die ze nodig hebben. We kijken bijvoorbeeld met ondernemers hoe ze het talent van jonge mensen kunnen aanwakkeren. We geven ook workshops om dit te versterken. Mooi werk!