Home » Filosofie

Ik geloof in vooruitgang door beweging.

Filosofie

Ik geloof dat ieder mens het vermogen heeft zich te blijven ontwikkelen. Ongeacht zijn achtergrond en leeftijd. Mijn ervaring is dat je telkens opnieuw
kunt beginnen en kunt leren hoe je de juiste strategie op het juiste moment inzet. Met de methode van Ontspannen Kracht wakker je dit vermogen aan.

Het is een psychofysieke, ervaringsgerichte training die yoga en boks technieken combineert. In een veilige maar verrassende omgeving speel je met inspanning en ontspanning en ga je misschien een klein beetje over je grenzen. Niet teveel, maar net genoeg om iets nieuws te ervaren.

Je leert een juiste balans te vinden in beweging en rust. In het omgaan met jezelf en anderen. Je ervaart waar je kracht en je talent zitten en waar je grenzen liggen. Met Ontspannen Kracht versterk je je krachtbron waardoor je energie en geluk meer ruimte krijgen!

Wie ben ik?

Ik ben Harm Vissers, 52. Ik woon in Leiden, samen met mijn vriendin en kleuterdochter. Mijn oudste twee dochters studeren en wonen op kamers.

Met hen ging ik 10 jaar geleden elke week sporten. Op een gegeven moment haakten ook vriendinnen aan. Dat was hartstikke leuk om samen te doen! Ik wist toen al dat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat de combinatie boksen en yoga mensen verder kan brengen. Dat zij hier een aandeel in hebben, maakt het voor mij nog specialer. Ik voel me een hele trotse, dankbare vader!