Home » Resultaat

Wat wil je nou?

Herken je dit?

Natuurlijk verlang je naar meer ontspanning, liefde en zingeving. En misschien ook naar een sterker en soepeler lijf. Natuurlijk wil je toegang tot de krachtbron waardoor je energiek en gelukkig bent. En ja, je wilt hier best wat voor doen. Maar een bootcamp met allemaal jonge honden? Of Yoga, met oude rotten? Je moet er niet aan denken. En een spirituele meester is ook niet wat je zoekt.

Met mijn aanpak krijg je toegang tot het enorme reservoir aan levenslust dat ieder mens heeft. Ieder mens. Ook jij. Ik leer je met behulp van boksen en yoga een juiste balans in beweging en rust. In het omgaan met jezelf en anderen. Je versterkt zo je eigen krachtbron waardoor je energiek en gelukkig kan zijn. Stel je eens voor hoe jouw leven er dan uit ziet!

Welkom

Net over de grens

Ik help je net over je grens te gaan. Niet te veel, maar een klein stukje. Net voorbij je eigen angst en ongemak. Als je blijft hangen in zekerheid en comfort kom je niet in de buurt van wat je werkelijk wil en kan. Maar als je te agressief je grenzen tart en jezelf onnodig onder druk zet, leef je gespannen en ben je niet in staat je ervaring te verwerken.

Door net voorbij je angst te gaan, speel je liefdevol met je grenzen.
Je erkent je angst en gaat net iets verder. Om het dan voortaan anders te doen. Zodat het perfect past bij jouw werkelijke talent en verlangen. Je voelt je sterk en speels, je durft ook kwetsbaar te zijn en verrast jezelf. Je vindt jezelf opnieuw uit, dat is levenslust!

Meer geluk en minder angst // Een goede relatie met mensen die belangrijk voor je zijn // Je grenzen kennen en respecteren // Meer verbinding voelen met jezelf en anderen // Fysiek soepel en mentaal lenig // Iets nieuws doen // Levenslust

Zou het kunnen dat het ook voor jou zo werkt?

Leer met je lijf

Combinatie boksen en yoga

Bij Ontspannen Kracht leer je met je hoofd én je lijf. We zetten hiervoor beproefde yoga én boks technieken in. Een vreemde combinatie? Zo op het eerste gezicht lijken ze inderdaad totaal tegengesteld aan elkaar: de actie en energie rond boksen, de rust en ontspanning rond yoga. Maar als je er iets langer naar kijkt zie je dat het twee kanten van dezelfde medaille zijn.

Een bokser die continu gespannen is kan amper bewegen. Een yogi die altijd ontspannen is mist kracht. Je hebt beide nodig. Het gaat dus om ontspannen kracht waarin boksen en yoga elkaar mooi aanvullen.