Mijn formule

Wat gaan we doen?

Wanneer zet je je kracht in en wanneer sta je stil? Wanneer geef je vol gas en wanneer doe je niets? In actie komen of afwachten, het kan allebei een waardevolle keuze zijn.
Door yoga- en bokstechnieken kan ik je hier bewust van maken. En je weer in het hier en nu laten staan. Met boksen en yoga leer je de kracht en de grenzen van je lichaam kennen. Natuurlijk is iets nieuws doen spannend, maar die angst is niet nodig. We kijken eerst samen naar je niveau, naar wie je bent, hoe je in het leven staat en wat je voorkeuren en verlangens zijn.

Wat we in ieder geval NIET gaan doen:

 • we gaan niet in een ring sparren
 • we gaan niet tegen het hoofd stoten
 • we gaan überhaupt niets doen wat je niet wilt
 • Je mag natuurlijk altijd en op elk moment je grenzen aangeven en pauzeren of stoppen.

Het is dus geen boks- of yogales.

Mogelijkheden

Bedrijven

Met Ontspannen Kracht creëer ik een veilige maar verrassende omgeving waarin medewerkers iets nieuws durven te doen. Dit kan een laagdrempelige, korte sessie zijn voorafgaand aan een overleg. Maar bijvoorbeeld ook een workshop van 1 ½ uur tijdens een personeelsdag. Eventueel met theoretische verdieping over bijvoorbeeld stress of duurzame inzetbaarheid. Concrete invulling gaat natuurlijk altijd in nauw overleg zodat we aansluiten bij het doel van de dag en afstemmen op de groep deelnemers.

Out of the Boks Wat krijg je altijd
Een energieke, prikkelende sessie die aanzet tot meer ontspanning en een positieve sfeer waar je de rest van de dag van profiteert. Fijn om te doen en direct toepasbaar in je werk.

Misschien organiseer je binnenkort een personeelsdag en wil je je collega’s iets geven wat ze nog nooit hebben meegemaakt? Iets waar ze nog lang over napraten? En iets wat ook nog hun werkplezier vergroot?
Met de workshop Out of the Boks ervaren je collega’s de kracht van Boksen, de ontspanning van Yoga en het de focus van Mindfulness.
Wedden dat ze je gaan vertellen dat ze deze mooie combi graag eerder hadden geleerd? Ze zullen je dankbaar zijn.

duur: 1 a 1 ½ uur
locatie: binnen of buiten het bedrijf
deelnemers: max 12, anders in overleg
doelgroep: geschikt voor iedereen

Vind je dit te veel van het goede?
Dan is een aantal kortere kantoorsessies misschien meer op zijn plaats?

Zoals een half uurtje inspannen en ontspannen:

 • Voorafgaand of tijdens een overleg of teamdag
 • Op de werkplek
 • In je werkkleding
 • We gebruiken stoelen en soms een bureau of vergadertafel. Verder niets.

Je krijgt

 • Verbazing en plezier
 • Ik-wil-meer reacties
 • Direct toepasbare tips om focus en verbinding te houden
 • Praktische tips om duurzame inzetbaarheid te vergroten
 • Een veel effectiever overleg
 • En van de fiscus een duit in het zakje

Neem contact met me op voor meer info

Individuele trajecten

Ik werk graag met kortdurende series. In zo’n 5 tot 7 sessies laat ik je kennismaken met je eigen kracht. Je leert hoe je ruimte inneemt, hoe je je sterk en energiek voelt, hoe je omgaat met stress en hoe je tot rust komt. Met aandacht voor wat jij wilt. Maar zonder eindeloze gesprekken. Veel doen dus. Altijd veilig. Soms uit je comfort zone. Je bereikt meer en wordt minder streng voor jezelf. Simpel en zonder gedoe.

En nee, het is natuurlijk geen tovermiddel. Ook na deze sessies verdwijnen je problemen niet vanzelf. Je weet nu wel hoeveel kracht en potentie je al in je hebt. En dat maakt het leven- jouw leven!- een stuk makkelijker.

Vervolgsessies worden telkens weer opnieuw afgestemd.

Een sessie kost €75 per uur (vrij van BTW).

Neem contact met me op voor meer info

Door gerichte coaching i.c.m. fysieke oefeningen en mentale training leer ik je contact te maken met je hoofd, hart en lijf. We wisselen doen af met zijn, reflectie en voelen.