Home » Aanbod

TEAMS

Met Ontspannen Kracht creëren we een veilige maar verrassende omgeving waarin het fundament van een team, het onderlinge vertrouwen, versterkt wordt. Hierdoor kan het team zich volledig op zijn eigenlijke doel richten. Tijdens laagdrempelige, energieke, prikkelende sessies worden beweging en inspanning op een natuurlijke manier afgewisseld met ontspanning en reflectie. We doen oefeningen die vertrouwen en veerkracht versterken en helpen ontspannen. Als rode draad hanteren we principes en metaforen uit de vechtsport en yoga om je eigen patronen en grenzen te verkennen. > Fijn om te doen en direct toepasbaar in je werk!

ONDERWIJS

BOKS is een psychofysieke training die sociale skills en werknemersvaardig- heden versterkt en handvatten biedt voor een goede overgang van school naar werk. BOKS neemt leerlingen stap voor stap mee in een simpel, effectief programma en rust op vier pijlers: Bewegen, Ontspannen, Keuzes maken en Sociaal functioneren. Gedurende de training proberen we niet alleen grenzen te verkennen en zelfvertrouwen op te bouwen, maar ook de motivatie, leer- houding, sociale skills en werknemersvaardigheden verder te ontwikkelen.
> De training sluit naadloos aan bij de Boris aanpak, MKB Goed Werknemerschap (MKBGW) en de kerndoelen van MBO, PRO en VSO.

Meer weten over BOKS • Onderwijs

Ontspannen Kracht staat voor hoogwaardige trainingen voor teams en individuen. Denk aan persoonlijke ontwikkeling, onderwijsontwikkeling, studiedagen, teamuitjes en ondersteuning bij team- ontwikkelingstrajecten. Daarnaast is Ontspannen Kracht gecertificeerd om Talenten Motivatie Analyses (TMA®) af te nemen.

1 op 1 bokscoaching

Tools voor Ontspannen Kracht. Ken je kracht en ken je grenzen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Ik help je je kracht te vergroten en je grenzen te verkennen om daar op een goede manier mee om te gaan. In vijf bijeenkomsten van vijfenzeventig minuten praten we over jou en ervaar je met gerichte boks en yoga technieken waar je kracht zit en waar je grenzen liggen.