Home » Wat doen we wel/niet

de ok formule

Wat gaan we wel doen?

Wanneer zet je je kracht in en wanneer sta je stil? Wanneer geef je vol gas en wanneer doe je niets? In actie komen of afwachten, het kan allebei een waardevolle keuze zijn.
Door yoga en bokstechnieken kan ik je hier bewust van maken. En je weer in het hier en nu laten staan. Met boksen en yoga leer je de kracht en de grenzen van je lichaam kennen. Iets nieuws doen is natuurlijk spannend, maar je hoeft niet bang te zijn. We kijken eerst samen naar je niveau, naar wie je bent, hoe je in het leven staat en wat je voorkeuren en verlangens zijn. Dan maken we samen een plan van aanpak.

Wat gaan we niet doen?

  • we gaan niet in een ring sparren
  • we gaan niet tegen het hoofd stoten
  • we gaan überhaupt niets doen wat je niet wilt
  • je mag natuurlijk altijd en op elk moment je grenzen aangeven en pauzeren of stoppen.

Het is dus geen yogales, maar ook geen boksles.

Wat houdt je tegen?

Ja maar…

Ik heb geen goede conditie. • Ik kan niet boksen. • Boksen is agressief. • Yoga is zweverig. Ik voel me onzeker als we samen gaan sporten. Geeft het wel resultaat? • Is hij wel te vertrouwen?

Jouw veiligheid staat voor mij bovenaan. Volgens mij kun je het beste groeien als je je gehoord en gezien voelt en er helemaal mag zijn. Die ruimte wil ik je graag bieden. We gaan niet in een ring sparren, we gaan niet tegen het hoofd stoten, we gaan überhaupt niets doen wat je niet wilt. Je mag natuurlijk altijd en op elk moment je grenzen aangeven en pauzeren of stoppen.

GARANTIE Als ik je kan helpen zeg ik het. Als ik je niet kan helpen zeg ik dat ook.