Home » Zomer
Logo ontspannen kracht Harm Vissers

ZOMERAANBOD

ontspannen kracht in de polder

Krachtvatten voor lichaam en geest. Deze zomer is het mogelijk extra voordelig OK trainingen te volgen op een bijzondere plek. Waar de geit soms op het dak staat, met vrijdags extra lekkere koffie (affogato, zegt je dat iets?), biologisch ijs en een fantastisch uitzicht.

Of je nu komt voor een groepstraining terwijl je partner een ijsje eet met de kinderen, een personal training, een Small Group Training of als 50+ er gaat Zilversparren; je krijgt altijd een verrassende, aangename, effectieve combinatie van kickboksen, krachttraining en yoga. Ik help je je kracht te vergroten en je grenzen te verkennen. Veilig, uitdagend en helemaal voor jou. 

Maandag en vrijdag 
Groepstraining (open inschrijving), PT of small group training

Dinsdag 
PT, small group en Parkinson Boksen

Staat jouw moment hier niet bij, of wil je een training inplannen? Bel of mail vooral even, dan vinden we zeker een moment!

OPEN inschrijving

Groepstraining: jij bent erbij, wij regelen de groep

Eigenlijk een small Group training, maar dan met open inschrijving. Jij geeft je op, wij regelen de groep. Neem je partner en kinderen mee voor een ijsje, dan kun jij lekker trainen.

Aanmelden

ZILVERSPARREN, 50+

Kom op een moment dat jou past en start in je eigen tempo met wie er op dat moment zijn.

Wie weet verlang je naar meer ontspanning, liefde en zingeving. En misschien ook naar een sterker en soepeler lijf. Natuurlijk wil je toegang tot de krachtbron waardoor je energiek en gelukkig bent. En ja, je wilt hier best wat voor doen. Maar een bootcamp met allemaal jonge honden? Of Yoga, met oude rotten? Je moet er niet aan denken. En een spirituele meester is ook niet wat je zoekt.

Kom trainen en start op je eigen tijd en tempo. Je sluit bij mij een aantal lessen af op de volgende data, en komt wanneer het je uitkomt.

Start vanaf september 2023, schrijf je in bij interesse!

small group

Kleine (eigen) groep

Je komt trainen met 2 tot 6 vrienden, collega’s of familie. Je krijgt de flow van een kleine groep en aandacht voor jou.

ZOMERAANBIEDING (60 minuten)
Kleine groepen tot 3 mensen
€50 basistarief voor de eerste persoon + €20 per persoon. Dus bij drie personen kost de training €30 per persoon.

Kleine groepen tot 6 mensen
€50 basistarief voor de eerste persoon + €20 per persoon. Dus bij 6 personen kost de training €25 per persoon.

Geldig in juni, juli en augustus – mail voor een afspraak!

personal training

Inspannen en ontspannen.

1 op 1 training. Op maat gesneden. Aandacht voor jou. Cadeau voor jezelf.

ZOMERAANBIEDING (60 minuten)
€50 per keer

Geldig in juni, juli en augustus – mail voor een afspraak!

Contact

OVER BOERDErIJ BOTERHUYS

Gerard en Mieke Mul geven Ontspannen Kracht de fantastische mogelijkheid deze zomer op een bijzondere plek training te geven. Boerderij Boterhuys staat middenin de eeuwenoude boterhuispolders, onder de rook van Leiden. Wij zijn een biologische melkveehouderij, ijsmakerij, en picknick- en ontmoetingsplek voor iedereen die van het boerderijleven wil proeven!

Het ijs, de koffie en de kalfvolle melk zijn fantastisch. Bij trainingen op vrijdag te proeven en natuurlijk binnen hun eigen openingstijden (woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag).

PRAKTISCH

  • je kunt je wel omkleden, niet douchen
  • ook op dagen dat de horeca niet open is hebben we koffie, thee en water
  • afrekenen gaat op rekening per mail
  • er is parkeerruimte te over, maar het is ook fijn op de fiets te bereiken. Vanuit de Merenwijk gaat vanaf 10u ’s ochtends een (fiets)pontje die de oversteek naar de Zijldijk maakt.