backup elementen

teams

Met Ontspannen Kracht creëren we een veilige maar verrassende omgeving waarin het fundament van een team, het onderlinge vertrouwen, versterkt wordt. Hierdoor kan het team zich volledig op zijn eigenlijke doel richten. Tijdens laagdrempelige, energieke, prikkelende sessies worden beweging en inspanning op een natuurlijke manier afgewisseld met ontspanning en reflectie.

onderwijs

BOKS is een psychofysieke training die sociale skills en werknemersvaardigheden versterkt en handvatten biedt voor een goede overgang van school naar werk. BOKS neemt leerlingen stap voor stap mee in een simpel, effectief programma en rust op vier pijlers: Bewegen, Ontspannen, Keuzes maken en Sociaal functioneren. Gedurende de training proberen we niet alleen grenzen te verkennen en zelfvertrouwen op te ….

1 op 1

Tools voor Ontspannen Kracht. Ken je kracht en ken je grenzen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Ik help je je kracht te vergroten en je grenzen te verkennen om daar op een goede manier mee om te gaan. In vijf bijeenkomsten van vijfenzeventig minuten praten we over jou en ervaar je ….