het ontspannen kracht team

Ik werk graag en veel samen met andere mensen. Je leert van elkaar, mijn aanbod wordt beter, jij hebt er meer aan. Al deze mensen werken mee om van Ontspannen Kracht een begrip te maken op gebied van psychofysiek aanbod m.b.v. (kick)boks technieken en yoga.

Harm Vissers Ontspannen Kracht Warmond Leiden

Siraj alzubaydi

Siraj

Alberto romero fuster

Vuist Ontspannen Kracht Harm Vissers

lauw korthout

Ruurd eisinga

BETROKKEN BIJ
BOKS trajecten op scholen

Mijn naam is Ruurd Eisenga. Binnen BOKS verzorg ik de intakegesprekken met de deelnemers. In een gesprek over werk of stage komen we uiteindelijk samen tot een persoonlijk ontwikkeldoel voor de deelnemer aan de BOKS-training. Uiteraard komen in het intakegesprek ook je sterke punten aan bod. Het komt ook voor dat ook de mening van de praktijkopleider en/of de mentor wordt gevraagd. De vraag is dan, naast de sterke punten, wat er nog ontwikkeld kan worden om een succesvolle medewerker van het (stage)bedrijf te worden. Heel vaak sluit het doel van de praktijkopleider volledig aan bij wat de deelnemer zelf wil ontwikkelen. Het ontwikkeldoel gaat in de eerste plaats over je gedrag als werknemer. Dus niet leren van technische zaken maar bijvoorbeeld op tijd vragen stellen. Nog een voorbeeld is voor jezelf opkomen, of omgaan met tips en advies. 

Ik ben bij BOKS betrokken geraakt door mijn achtergrond als stagecoördinator in het VSO, ook ben ik als jobcoach actief. Ik heb gemerkt dat voor veel leerlingen wat er tijdens de opleiding wordt aangeleerd voldoende is om aan het werk te gaan. Soms is er op één gebied nog net wat meer aandacht nodig om nog succesvoller door te kunnen stromen naar werk.  Daarop richt zich deze training, op deze groep, op dit ontwikkeldoel. 

sanne dresmé

jim melai